fbpx

Studieturer

Alle linjer reiser på studietur i løpet av året. Disse turene er en viktig del av det faglige og sosiale opplegget på linja, og her skapes det gode minner og felles opplevelser dere vil huske lenge.

Sceneproduksjon reiser til

LONDON

London er en av verdens absolutt største metropoler innen bl.a. kultur. Byen byr på hundrevis av konserter, musikaler, teaterforestillinger etc hver eneste dag. Det du ikke finner i London, er ikke verdt å lete etter.

Blank
Les mer

Vi reiser til London, og bor på hotell sentralt i byen med kort avstand til det meste. Vi sjekker ut byen, alt fra shopping, kjente severdigheter/turistmål til god og spennende mat på noen av Londons utallige restauranter. Vi drar på mange forskjellige konserter, små og store.

Du kan selvsagt ikke reise til London uten å få med deg en av de store verdenskjente musikalene.

 

Vi prøver også å få booket tekniske omvisninger bak kulissene på konsertvenues og teatre. Her er det masse spennende å se og lære, enten du vil se hvilket teknisk utstyr som er i bruk eller å få innblikk i hvordan superproffe lyd- og lysteknikere jobber. Den tekniske kvaliteten på produksjonene i London er i verdensklasse!

 

Du har kanskje vært i London før? Nå har du muligheten til å oppleve byen på nytt sammen med andre som deler de samme interessene som deg, og du får muligheten til å se konsertene fra baksiden i tillegg til å være publikum.

Idrett ALT reiser til

CLUB LA SANTA

Idrettslinja drar til Lanzarote – La Santa . Her får du et fantastisk treningsopphold med muligheter til å prøve nye idretter og aktiviteter. Du får tilbud om dagskurs i surfing, intensivkurs i windsurfing, tennis m.fl. Du kan låne racingsykler eller mountainbikes, trene på Fitnesssentret, prøve Zumba, Pilates, TRX, SUPyoga, bodypump pg mye, mye mere.

Blank
Les mer
Du lager ditt eget program, og kan prøve en rekke aktiviteter samtidig som du velger å spille beachvolley flere ganger om dagen. Du velger selv. Kombinasjonen sol, varme, strandliv, god mat og trening gjør denne turen til et av skoleårets høydepunkter.

Film og Youtube reiser til

LONDON

London er en av verdens absolutt største metropoler innen musikk, teater, kunst og kultur. Her skal vi besøke Warner Bros. Studios og oppleve The Making of Harry Potter. Der får vi se, og gå blant, de autentiske settene som ble brukt i filmene, oppdage magien bak spesial effektene, kostymene og mye mer.

Blank
Les mer
For mer info: https://www.youtube.com/watch?v=c8bUr6L9AhQ

I denne byen kan man velge og vrake mellom spektakulære musikaler, klassiske teaterstykker, stand up, performance og nyskapende scenekunst. Vi skal derfor dra å se den prisvinnende musikalen Book of Mormon. Skrevet av skaperne bak South Park. Denne skal vi se siden det er en helstøpt historie fylt av humor. En historie vi lett kan lære av til manusarbeidet som dere skal jobbe med i prosjekter.

 

Det blir også en tur innom London Film Museum og ellers er målet å lære så mye vi kan samt rett og slett bare bli inspirerte!

Fjellsport og Kajakk reiser til

NEW ZEALAND

Når vinteren er som kaldest i januar drar vi til New Zealand.
Vi drar på Road Trip og utforsker den fantastiske naturen
New Zealand har å by på. Vi bor i telt deler av turen og opplever backpacker-stemningen på hosteller. Hele turen er ganske intens, og balanserer mellom
adrenalinfylte aktiviter, rolige kvelder og sightseeing.

Blank
Les mer
Aktiviteter vi gjør er:

  • Surfekurs – og så får du surfe på egenhånd
  • Klatring
  • Strikkhopp
  • Luge (kanskje det morsomste vi gjør)
  • Rafting
  • River Sledging
  • Dagstur over en vulkan (Mordor i Ringenes Herre)
  • Bade i varmekilder
  • Grottevandring med «glowworms»
  • Wakeboard i kabelpark
  • Hangi i Māori landsby
  • Mye tøff sightseeing
Teater reiser til

LONDON

London er en av verdens absolutt største metropoler innen musikk, teater, kunst og kultur. Byen byr på hundrevis av konserter, musikaler, utstillinger og teaterforestillinger hver eneste dag. Her kan man velge og vrake blant spektakulære musicaler, klassiske teaterstykker, stand up, performance og nyskapende scenekunst. Det du ikke finner i London, er ikke verdt å lete etter.

Blank
Les mer
London er en ekte smeltedigel, hvor kulturer og mennesker møtes, derfor er London en by som bare må oppleves! Vi bor sentralt i byen, med kort avstand til det meste av opplevelser og fornøyelser. Vi sjekker ut byen, alt fra shopping, kjente severdigheter/turistmål til god og spennende mat på noen av Londons utallige restauranter. Bare det å sitte på en flere hundre år gammel pub og studere folkelivet er en opplevelse i seg selv.

Du har kanskje vært i London før?  Nå har du muligheten til å oppleve byen på nytt sammen med folk som vil mye av det samme som deg selv. Vi utnytter tida i storbyen godt, sove kan vi gjøre senere.

Før vi reiser til London er klassen involvert i turplanlegginga. Deres ønsker er viktige for oss, så her har dere reell innflytelse på hva dere vil oppleve og gjøre. Vi kommer til å se teater og musicaler som virkelig inspirerer, delta på relevante work-shops, spise karibisk mat så svetten spruter, shoppe på markeder der de har alt, og skape minner for livet 😊

Friluftsliv LETT reiser til

CORRENS

Før påskeferien drar vi til en liten landsby i syd Frankrike. Turen går til Correns, en utrolig koselig landsby som ligger i hjertet av Provence. Correns er den første landsbyen i Frankrike som er basert på nesten 100% økologisk landbruk. Vi har teltcamp i gåavstand fra den lille landsbyen.

Blank
Les mer
Området rundt landsbyen er grønt, fredelig og innbyr til rolige utflukter. Vi besøker en av Europas beste klatrevegger som ligger i Chateauvert. Klatrefeltet byr på utfordringer slik at alle kan nå nye høyder. Vi lever en uke som ekte franskmenn hvor vi følger deres kultur og levesett. Det blir varierte utflukter med fjellturer i Verdon, paintball, vinsmaking og storbytur til vakre Nice. Og alt dette opplever du sammen med de som nå er blitt dine beste venner.
Laptopmusiker reiser til

LONDON

Noen synes kanskje dette kan virke kjedelig og ordinært som destinasjon. London er liksom bare rett nedi hugget og langt i fra like eksotisk som feks Los Angeles! Men, visste du at London er rangert som en av verdens mest kultiverte byer når det kommer til musikk og kulturelle opplevelser? Topp 3, faktisk! ALT, skjer i London!

Blank
Les mer
I London er vi først og fremst turister. På lik linje som mye av linjeundervisningen, så blir denne turen lagt opp med frie tøyler. Vi bestemmer og planlegger turen sammen før vi drar, og prøver å få med oss så mye som mulig av denne fantastiske byen.

Oppskriften har ofte blitt at vi bor på hotell, spiser mye god mat og ser så mange konserter som overhodet mulig! Da gjerne av typen som vi ikke kan se i Norge! Vi drar altså ikke til London for å se ”Ole Ivars” konsert på den lokale pubben… Vi drar til London og jakter etter de store artistene, de små undergrunnskonsertene, de intime konsertene og prøver å få med oss så mye variert som mulig. Vi opplever mye av London, på veldig kort tid.
Fra konserter på tilsynelatende veldig ”shabbye” utesteder og 60 stk i publikum, til de større arenaer som 02 og 20 000 skrikende fans i ryggen.

Vi prøver også å få med oss personlige masterclasser med kjente musikere og produsenter. Dette varierer fra år til år, men kvaliteten på musikerne i London er av ypperste klasse!

E-SPORT reiser til

INTERNASJONALE TURNERINGER

Hos oss har vi valgt å ikke diktere hvor vi reiser, men heller finne et felles reisemål for klassen etter skolestart. Vi har en ganske solid reisepott som gjør at vi kan prioritere nesten som vi vil og vi har de siste årene fått med oss flere events hvert år.

Blank
Les mer
Noen eksempler er DreamHack, Copenhagen Games, SpillEXPO og HelgeLAN. Drar vi til Korea eller en Major neste år kanskje? Du er med på å bestemme!
Fotball reiser til

LONDON og BERLIN

Siden det er så mye bra fotball i Europa, er det vanskelig å bestemme seg… Så da prøver vi likegodt å få med oss flere steder. 

Blank
Les mer

London

Fotball reiser til verdens største fotballmetropol London i høstsemestret. Her får du oppleve kjente lag både fra Premier League og Championship. Vi tar oss selvfølgelig tid til å besøke noen av byens mange attraksjoner.

 

Berlin

Fotball drar også på tur til Berlin. Her ser vi Hertha Berlin på Olympiastadion, møter Per Rune Almenning Jarstein. Vi deltar på treninger og ikke minst opplever byen Berlin. En av de mest spennende byene i Europa. Og neste år tar vi selvfølgelig turen innom Dorthmund og får med oss Erling Braut Haaland.

 

Kreativ MIX reiser med

TOG I EUROPA

Vi ønsker å ha et miljøbevisst og bærekraftig fokus, og derfor vil vi satse på tog når vi skal på linjetur. Hva og hvor vi skal, vil vi finne ut i fellesskap etter skolestart. Sammen setter vi opp et program der vi får med oss de beste opplevelsene innen mange interessefelt. Her har alle muligheten til å forme turen. Men at det vil bli en tur med mixet innhold – det er helt sikkert!

HELGELANDSOPPLEVELSER

Fellestur for hele skolen

Mot slutten av skoleåret tar vi dere med på en opplevelsestur på Helgelandskysten, også kalt verdens vakreste skjærgård. Du kan ikke ha vært på Helgeland så lenge uten å få med deg det! Vi tar sikte på flere attraksjoner på turen, og satser på å ende opp på Træna, ytterst i havet. Denne fantastiske øykommunen som blomstrer som aldri før. Du har kanskje hørt om Trænafestivalen?

På turen skal vi kose oss, oppleve natur og kultur, spise godt og nyte dagene.

Vi har inkludert reiseforsikring for alle våre elever som er medlem av Norsk folketrygd, så det du trenger er pass, lommepenger og en koffert som er stor nok 😉

Forsikringer

Hvorfor vente? Søk nå!

Lånekassen kan hjelpe deg med finnansieringen!