fbpx

TOPPEN PANORAMA MOSJØEN

Overnatting i Mosjøen

Hvis du trenger overnatting i Mosjøen i løpet av sommersesongen, kan du gjerne komme til oss. Toppen Panorama ligger ca 4 km nord for Mosjøen sentrum på den naturskjønne Halsøytoppen, og er drevet av Vefsn Folkehøgskole. Booking på airbnb.no.

Vefsn Folkehøgskole Toppen i Mosjøen

Vi har seks enkeltstående hus på området, med fire dobbeltrom m/ dusj og toalett i hvert hus. Husene ligger idyllisk plassert med utsikt både over byen og Vefsnfjorden. Dette er et fantastisk utgangspunkt for turer, enten du er ute etter en skikkelig utfordring eller du har mest lyst til å tusle av gårde. Gode muligheter for laksefiske i elva Vefsna er bare noen minutter unna med bil. Både kyst og høyfjell er i umiddelbar nærhet, og det er mange merkede turløyper og toppturer å velge mellom.

Hvert hus har 4 soverom med tilhørende bad, felles kjøkken og oppholdsrom med spiseplass. Kjøkkenet er velutstyrt med det meste du trenger for å lage deg mat mens du er gjest hos oss. Denne sommeren har vi tilpasset innholdet og skjerpet renholdet på grunn av COVID-19. Det betyr at vi har redusert antall gjenstander som flere skal bruke gjennom sommeren. Men det vi har, blir til gjengjeld nøye rengjort og desinfisert.
To av husene har 2 rom tilpasset bevegelseshemmede ( Lovund og Støtt), og alle hus er på ett plan. Du kan kjøre bil fram til døren, og det er ingen trapper på området.  Vi har god plass til parkering, enten utenfor huset eller på felles parkeringsplass. Det er flere felles uteområder tilknyttet husene, med benker og spiseplass. Vi har også bålplass/ bålpanne tilgjengelig.

I Mosjøen finnes svært gode idrettsanlegg, svømmebasseng, bowling, treningsstudio med mer. En kunstgressbane ligger rett nedenfor Toppen Panorama. Aktivitetspark med paintballbane 10 minutter herfra med bil. I Øyfjellet på andre siden av elva Vefsna, finnes det Sherpatrapp, Via Ferrata og Zipline ned til hagen på Fru Haugans Hotell.  Mosjøen har også egen Bystrand rett nedenfor Halsøytoppen, der du kan ta en piknik eller bare nyte solen.

I Mosjøen finner du også den fine Sjøgata, med verneverdige små trehus som ligger langs elvekanten. Her ligger det kafeer, gallerier og butikker på rekke og rad. En veldig trivelig gate å vandre gjennom når du besøker Mosjøen.

Husene våre er alle oppkalt etter øyer på Helgelandskysten, og du booker direkte på airbnb.no.

DIREKTE BOOKING TIL VALGT HUS:

Toppen Panorama Mosjøen, overnatting med utsikt til Øyfjellet, Vefsna, Vefsnfjorden og Mosjøen by. Ligger på Halsøytoppen og eies av Vefsn Folkehøgskole.

HUS Toppen Panorama – Lovunden
HUS Toppen Panorama – Ylvingen
HUS Toppen Panorama – Støtt
HUS Toppen Panorama – Bliksvær
HUS Toppen Panorama – Myken
HUS Toppen Panorama – Staulen