SKOLERUTA 2020-21

På grunn av Covid-19 er oppstarten og høstsemestret justert i forhold til smitteverntiltak. Blant annet er elevmottaket i høst fordelt over en uke. Nedenfor kan du se når de forskjellige linjene skal møte.

Ferier skoleåret 2020-21 (med forbehold om endringer):

Variabel skolestart mellom 23.08-30.08.
Vi vil ha elevmottak i grupper på to og to klasser, fordelt slik:

SØNDAG 23.08. – Friluftsliv LETT og Fjellsport og Kajakk NZ
TIRSDAG 25.08. – Kreativ MIX og E-sport
TORSDAG 27.08. – Teater og Sceneproduksjon
SØNDAG 30.08. – Fotball og Laptopmusiker

Vi har elevmottak hele dagen, og et felles møte utpå kvelden når de fleste har kommet. Send en epost til skolen og meld fra når du kommer. De som kommer med fly og tog blir hentet på forespørsel. Se mer info i linken med informasjon som du fikk på epost.

Høstferie utgår av smittevernhensyn.

Langhelg f.o.m 06.11. t.o.m 09.11.

Juleferie f.o.m 10.12. t.o.m 05.01.

Langhelg f.o.m 05.03. t.o.m 7.03.

Påskeferie f.o.m 25.0.3 t.o.m 06.04.

Avslutning 08. mai 2021

FERIER
I ferier er skolen stengt og du må forlate skolens område. Du kan reise hjem etter undervisningsslutt kl 15.00 dagen før feriestart dersom ikke annet er oppgitt. Ellers må du reise fra skolen i løpet av første feriedag. Det er ikke mulig å overnatte på internatet etter at ferien har startet. Det er derfor smart å ordne seg med billetter i god tid. Du kan komme tilbake fra ferie dagen før undervisningen starter. Første måltid er som regel kveldsmat denne dagen.

Både for deg som elev og for personalet er det viktig å ta pauser. Folkehøgskoleåret er travelt og fullt av inntrykk, og i ferien kan det være fint å reise hjem og bli stelt godt med av foreldre og venner.