fbpx

SKUESPILLER – FILM OG TEATER

Linja for deg som:

 • Vil lære mye om teater, livet, og deg selv
 • Vil oppleve magiske øyeblikk på scenen og foran kamera
 • Vil improvisere, leke og le
 • Vil ha mange muligheter og stor frihet
Her får du utfolde deg kreativt og utvikle deg som skuespiller i et godt klassemiljø. Du får prøve det uprøvde, bli bedre til det du er god til, og finne ut hva du liker best.

Vi leker, improviserer, diskuterer og ler så vi griner. Vi jobber med skuespillerteknikk og trener for å bli gode på scenen/foran kamera.Vi spiller forestillinger som vi virkelig er stolte av. Talent og spilleglede frigjøres når man erfarer at verden ikke bryter sammen om man skulle gjøre en feil. At vi er ulike personligheter i gruppa ser vi som en stor ressurs. Hva du vil, og har lyst til i år er viktig for oss.

Hit kan du komme med mye eller lite teater/film-erfaring. At du har lyst å lære, er nysgjerrig og motivert for å arbeide med faget og bidra til et godt klassemiljø er det viktigste.

Liker du at du har mange valgmuligheter? Ønsker du å lære mye på kort tid?  Har du lyst til å ha lærere som ser deg og bryr seg om deg?  Da er du på rett sted.

 

Hva gjør vi?

Du får mulighet til å være med på mange teater og filmproduksjoner. Vi utforsker ulike sjangere og uttrykk. Noen produksjoner tar 6 uker, andre 5 timer. Vi går inn i ukjent landskap når vi jobber med performance. Vi er skuespillere på Nettserie sine produksjoner. Vi deltar på Vinterlysfestivalen, en av Norges største teaterfestivaler.

For å bli uttrykksfulle, troverdige , og gode skuespillere trenger man mye trening på scenen og foran  kamera. Derfor starter vi tidlig med de første produksjonene.

Vi velger manus, utvikler karakterer, trener skuespillerteknikk, stemmebruk, jobber med regi …alt som skaper en god forestilling. Dere får tett oppfølging av dyktige og engasjerte lærere som oppmuntrer, utfordrer, og deler sin kunnskap med dere slik at dere får realisert drømmeproduksjonen og utviklet dere som skuespillere. Forestillingene spilles for et stort publikum. Gled dere!

 

Blank
Les mer
Vi improviserer og leter etter de gode historiene, spiller teatersport og utforsker humor og revyskuespill! Vi prøver og feiler, endrer og ombestemmer oss. Vi ser alle teaterforestillinger som spilles i byen, både Riksteatret, Nordland Teater og lokale aktører. Det er mye å lære i å se mange forestillinger, gå på konsert og kino, suge til seg inntrykk og hente inspirasjon til eget arbeid. Skuespiller/Sceneproduksjon/WorkAt Music har et godt samarbeid og lager teater/musikk/filmprosjekter sammen, noe som er utrolig spennende og lærerikt. Vi har lagd forestillinger basert på manus, eller helt selvkomponerte forestillinger der elevenes egne ideer har kommet til uttrykk. Denne produksjonen har vi ofte tatt med oss ut på turne. På Toppen er din mening viktig, så hva vi gjør neste år er opp til dere.

 

Rom og utstyr

 • Stor teaterscene
 • Blackbox
 • Flere spille- og øvingsrom
 • Kostyme- og rekvisittlager
 • Moderne lys/lyd-utstyr
 • To fullt utstyrte sminkegarderober
Aktiviteter på linja:
Skuespillerteknikk teater og film
« Som skuespiller, hva gjør man egentlig?» Skuespillerteknikk jobber vi aktivt med hele året, både i timer og produksjonsperioder. Vi utvikler hver enkelt sitt særegne uttrykk med utgangspunkt i teaterpedagogen Stanislavskij metode. Å bli en ekte, troverdig og uttrykksfull skuespiller som har tilgang til egne følelser, og kan uttrykke seg godt og nyansert på scene og foran kamera er målet. Samspill, og det å utvikle egen kreativitet og spilleforståelse står sentralt.Arbeidet skal være lystbetont og bygge selvtillit i et trygt, stimulerende og oppmuntrende klima.
Manus/dramaturgi
« Jeg har aldri lest et manus før! Hva gjør jeg nå?» Å lese manus, forstå hva det er, og kan bli til.., er en nøtt å knekke. Dramaturgi er læren om hvordan et skuespill er bygd opp, hvilket tema/budskap og komposisjon det har. Her jobber vi praktisk med dette, leser manus, lærer metoder for å tolke og forstå tema/budskap og karakterer. At vi er uenige, og oppfatter ting ulikt er bare en bonus som stimulerer til gode, kreative kunstneriske valg.
Regi/produksjon
« Hva GJØR vi på scenen? Det står ikke noe i manus..?» Regi er, kort sagt, alle de kunstneriske valgene vi må ta for å skape en interessant og spennende handling. Alle skuespillere må forstå hva de gjør, og hvorfor de gjør det. På Toppen får dere mye øving i å selv tenke/prøve ut gode sceniske løsninger. Dere får prøvd dere som regissører og spilt mange forestillinger som skuespillere. Dere kommer til å se at dere raskt blir mye mer kreative og oppfinnsomme når dere bare får muligheten.
Improvisasjon/teatersport
« Improvisasjon? Neeei, jeg liker best å planlegge» Improvisasjon setter deg fri både som skuespiller og menneske. Her øver vi på å bli litt mindre redde, og mer fryktløse. En arena der alt er lov, der det å gjøre feil applauderes, og man ikke planlegger for mer enn akkurat her og nå. Det blir mye fliring, og alle får vist fram nye sider ved seg selv. Teatersportkurs med Klaus Bergli, NM mester i teatersport er et av årets høydepunkter. Superflink, og verdens herligste fyr!
Humor/Revy
« Humor? Jeg er ikke spesielt morsom..» Du trenger ikke å være så morsom at folk betaler 450 kroner for å se deg på en stor scene, men du får muligheten til å lage egen minirevy/cabaret der humor er en bærebjelke. Humor er et sterkt virkemiddel og er viktig å få prøvd ut. Kreativ galskap gir god stemning i klassen og for de som ser på.
Performance/fysisk teater
«Jeg liker best manus, er ikke fan av sånt jeg ikke forstår» Performance utforsker ofte et mer alternativt formspråk. Den gir dere muligheten til å gå i dybden på tema som interesserer dere, og lage en forestilling der dere kan fråtse i kunstneriske virkemidler, og gjøre alt det rare og ville dere har drømt om. Vil dere spille i potetkjellern eller på stranda? Så gjør dere d. Alt er lov!
Monolog
« Helt alene på scenen… det blir fantastisk/grusomt/utfordrende/artig» Monologarbeid er din mulighet til å stå på scenen med egenskrevet tekst, regissert av deg og en fra klassen som  du samarbeider med. Her kan du få uttrykt dine innerste følelser, spille gammel dame, synge, gjøre stand up, eller hva du måtte ønske. Mye veiledning og ubegrenset støtte under hele prosessen fra læreren din.
Teatersminke
« Hvordan skal vi få til å spille gamlinger, når vi er 20?» Teatersminke er svaret. Her lærer dere basic teater grunnsminke, karaktersminke og noe spesialsminke alt etter nivå og ønsker. Dette er en oase for kreativ utforsking av ansiktstrekk og hvordan man styrker karaktertrekk ved hjelp av sminke. Sminkerom er tilgjengelig også for eget arbeid med å bli en god sminkør.
Teaterfestivalen «Vinterlys»

«Sju Magiske dager! Unn deg selv en opplevelse du ikke visste du trengte !» Slik promoterer Vinterlysfestivalen  i regi av Nordland Teater. Den er en av landets største teaterfestivaler. Festivalen går bredt ut og programmet har noe for alle målgrupper. Over 12.000 besøk i 2017 som var ny rekord.

Skuespillerlinja deltar på denne festivalen, enten som publikum, medhjelpere, eller skuespillere. Eller, alt på en gang. Her spilles det teater i alle sjangere og formater, og vi får opplevelser, påfyll og inspirasjon! Hele klassen, eller grupper kan delta med forestillinger til programmet. Festivalpass og overnatting under festivalen dekkes. Nordland teater er våre venner, og er utrolig inkluderende og på tilbudsida. Det sosiale med gode måltider, sene kvelder, og mye å dele og snakke om er selvsagt også viktig. Aron sa det slik i fjor: «Jeg skulle bare ønske det varte lenger»! Og da hadde de sett 9 forestillinger på tre dager…

Lek og latter, Kos og kake
« Jeg ønsker meg et år der jeg kan puste fritt og ha det gøy» JA, til begge. Her kombinerer vi seriøst arbeid på linja med god stemning og mulighet til å være med på alt det andre artige som foregår på skolen. Vi spiser is i sola, drar på hyttetur, baker, lager mat, spleiser på den største godteposen, har sleep over-party i klasserommet, og snakker om stort og smått fra alle sin hverdag.
Valgfrihet og muligheter/egne prosjekter
« Jeg får liksom ikke gjort noe av det jeg har lyst til» Her er det meste mulig å få til. Hva du vil, og har lyst til betyr noe på Toppen. Har du skrevet på et filmmanus, og kunne tenke deg å virkeliggjøre det? Drømt om å ha en forestilling med slampoesi klokka tolv om natta? Vil lære å lage en skikkelig sårskade på teatersminken? Ta sangtimer? Ha en uke med yoga og dans? Lære deg å skrive tekster og manus? Få hjelp til å forberede deg til audition?
Turne
« Hadde vært artiå vist dette til flere»
Vi spiller alltid mange forestillinger med våre produksjoner, og noen tar vi ut av huset og turnerer med enten på Helgeland eller andre steder i Norge. Å reise på turne med en forestilling vi er stolte av gir en vanvittig god følelse! Lærerikt er det også, både når det gjelder spilleerfaring, men også turneplanlegging, logistikk og markedsføring. Og de båndene man knytter i turnebussen… Lykke.
Toppen og kulturbyen Mosjøen
« Hva skjer i byen der skolen er?»
Mosjøen er en by med et svært aktivt kulturliv, noe vi på Toppen er en viktig del av. Her skjer det alltid noe, på små og store scener og konsertlokaler. Også innen film skjer det svært mye spennende noe vår lærer Alexander Nordaas er sterkt involvert i. Vi på Toppen spiller konserter og forestillinger på kulturhus, kafeer og skoler og blir sett på som en viktig kulturformidler. Det at vi deltar så aktivt i prosjekter og produksjoner gir dere som elever hos oss mange muligheter dere neppe ville fått andre steder.
Pris
 • Innmeldingspenger 2.400,-
 • Oppholdspenger 78.500,-
  Dekker mat og boutgifter for hele skoleåret.
 • Felleskostnader 11.230,-
  Inkluderer felles ekskursjoner/kino/forestillinger/konserter, vasking av tøy, internett og administrasjonskostnader. I prisen får du også skolebilde, årbok, diverse turer lokalt og prosjektperiode.
 • Linjekostnader dekker alle kostnader på den enkelte linje, materiell og studietur på linja. Prisen varierer noe mellom linjene.

Helårs
kr. 104 130,-*

Halvårs høst
kr. 57 765,-*

Halvårs vår
kr. 49 765,-

* Inkludert linjetur og evt. deltakelse på turnéringer.
Med forbehold om endringer.

Diverse tillegg:

 • De som bor i de nye internatene betaler 5000,- mer i oppholdspenger
 • Spesiell diett beregnet ut fra grunnstønad
 • Forsikring av utstyr
 • Noen valgfag og frivillige turer

 

Lånekassen har gode stipendordninger og lånemuligheter.

Hvis du slutter på skolen i løpet av skoleåret, må du betale skolepenger for 6 uker fra sluttdatoen.
Dette gjelder også om du skulle bli utvist for brudd på skolens regler.

Utstyr på linja
 • Stor teaterscene
 • Blackbox
 • Flere spille- og øvingsrom
 • Kostyme- og rekvisittlager
 • Mye Lyd- og lysutstyr
 • To fullt utstyrte sminkegarderober
Opptak

Vi har ikke så mange kriterier for hvem som kan søke, men du må være 18 år eller bli det i løpet av første semester.

Opptaket starter 1. februar og da vil du få en mail fra oss. Videre tar vi opp elever inntil plassene er fylt opp. I noen tilfeller vil sammensetningen på linja bestemme om du får plass eller må stå på venteliste. For eksempel på WAM Band, der ikke alle kan spille samme instrument. Hvis det er flere søkere til ei linje enn det er plass til, vil søkernummeret ditt kunne avgjøre om du får plass eller ikke.

Linjelærer pleier som oftest å kontakte de som søker. Da kan dere bli litt bedre kjent og finne ut om du har funnet den folkehøgskolen som passer deg best. Kanskje du har noen spørsmål eller noe du vil fortelle om deg selv også.

Personlig pakkeliste

Hvis du er usikker på hva du skal ta med deg, så er ikke det så rart. Du skal jo være borte ei god stund. Men husk at du kan ta med deg en del når du er hjemme i ferier også. Det er ikke sikkert at du trenger alt på plass fra første dag.

ALLE elever trenger.. LES MER

Som elev på Skuespiller – film og teater trenger du ikke ha med noe spesielt i tillegg til dette.

 

 
Hadde aldri trodd at ett år på folkehøgskole skulle bli så utrolig. Jeg så for meg at dette kom til og bli et år med litt chill og litt teater, men det ble det altså ikke.

Jeg har møtt venner for livet, fått sett helt utrolige teaterstykker og lært å spille teater på måter jeg ikke visste var mulig. Lært meg å uttrykke følelser og bruke kroppen til å skape helt nye karakterer. Men ikke bare det, jeg får også oppleve så masse fra de andre linjene. Dagene er fulle av opplevelser og inntrykk! Henriette Yri Tungesvik

Skuespiller - film og teater 2017-18

Linjeturen går til….

STOCKHOLM!

Blank
Les mer >>

Stockholm har ALT! Enten du vil se store musicaler, stand up, dukketeater, dokumentarteater eller bare de villeste performanceforestillinger så kan du se det her. Byen bare syder av kule tilbud, så uansett hver sære interesser du har fins det noe for deg! Enten du vil på Abbamuseet eller den råeste fantasybutikken, Stockholm er stedet! Her går vi på flere forestillinger og konserter hver dag og deler unike opplevelser og får inspirasjon til videre arbeid innen teater og film. Dere er med i planlegginga av turen og velger ut mye av programmet.

Det sosiale er superviktig på turen! Trivselsfaktoren er høy, og de tette båndene vi knytter på tur gjør resten av året ennå bedre. Som Henriette, en av årets elever sa: « En av de beste turene jeg noen gang har vært på. Ikke bare fordi vi gjorde så sinnsykt mye, men det føltes ikke ut som klassetur, bare en god gjeng som hadde det dritgøy sammen». Og Storm sa det sånn: « Vi fikk oppleve så utrolig mye, og hadde alltid noe å finne på. Vi bodde supersentralt midt i Gamla Stan, på verdens søteste hostel Castanea, med skikkelig bra internett. Overalt i gatene var det fullpakka med spennende butikker! En tur jeg kommer til å huske resten av livet!»

Vi har tidligere besøkt flere europeiske byer, men Stockholm er byen som har fått absolutt best tilbakemelding, både mtp faglig innhold, trivsel og pris. Stockholm er ikke en eksotisk, og dyr, destinasjon, men en reise alle har råd til uten å ta opp ekstralån. Dere får alle billetter til reise og opphold, teater og konserter dekket. Vi har flere fellesmiddager som dekkes av turpengene og som om ikke det var nok får dere lommepenger til reisen inn på konto før avreise.

BRIT HELENE VALLA

Lærer Skuespiller – film og teater

Tlf. 90 51 93 74
brit.valla@vefsnfolkehogskole.no

Brit er lærer på Skuespillerlinja og syns hun har verdens beste jobb! Hun har lærerutdanning og studerte drama/teater på NTNU. Brit er glad i mennesker, og finner alltid en anledning til å slå av en prat. Hun er involvert i det meste på Toppen, og i kulturlivet i Mosjøen, med musikk, revy – og teaterproduksjoner. Hun er iderik og engasjert, og elsker å realisere spennende prosjekter på scenen.

Send en melding til Brit

3 + 4 =

Ting du kanskje lurer på:

Vefsn Folkehøgskole Toppen er en frilynt skole med 18 års aldersgrense, men gjennomsnittsalderen er nesten 20 år. Vi har plass til drøyt 90 elever i internatet, og er sånn sett ikke av de største folkehøgskolene. Men om du ønsker et oversiktlig og inkluderende miljø, så vil du trives hos oss.

 

Les mer>>

Skolen består av flere bygninger som rommer både internat og undervisningsrom.

Høsten 2015 sto våre nye internater ferdige. De har meget god standard, med egen wc/dusj på hvert rom og fantastisk utsikt ut over fjorden. Internatet i hovedbygningen har også fått seg et ansiktsløft, og nå står undervisningsbyggene for tur.

Les mer >>

God mat gjør en bra dag enda bedre.

Kjøkken og matsal er Toppens hjerte. Vi som arbeider her møter deg med et smil og trives best når folk setter pris på det vi lager.  Og maten på Toppen skal være god. Smaksrik, sunn og spennende. Det er mat som gir folk en grunn til å sitte lenge ved bordet, spise, snakke sammen og dele opplevelser fra dagen. Vi lager all mat fra grunnen av, og varierer sånn at du ikke går lei. Vi vil at folk skal se fram til hvert måltid med forventning. Vi lager mat med smaker fra Asia og Italia til vanlig norsk tradisjonsmat. Kortreist mat med ferske råvarer er vår spesialitet. Vi får kjempegode tilbakemeldinger fra både elever og gjester, noe vi selvsagt er stolte over.

Les mer >>

Mosjøen ligger sentralt på Helgeland, helt sør i Nordland fylke.
En urban småby der det meste er tilgjengelig. Elevene våre blir
positivt overrasket når de kommer hit.
Det er enkelt å reise til Mosjøen både med bil, tog og fly.
Flytid fra Oslo ca 1,5 time. Flyplassen ligger
15 minutters kjøring fra skolen.
Jernbanestasjonen ligger enda nærmere,
ca 5 minutter med bil.
Les mer >>

Andreårselevene er en kjemperessurs på Toppen. De er elever som har gått her før og som har søkt skolen om stipend for å være her et år til. De eksperter på det å være elev hos oss. Andreårselevene tar med seg det beste fra året som gikk og viderefører dette til neste års kull.

Les mer>>

Utvid horisonten…

Vi synes det er viktig at du som elev hos oss får muligheten til å teste ut nye ting og utfordre deg selv. Derfor prøver vi å ha mange og gode valgfag hos oss. Noen valgfag går gjennom et semester og avslutter for eksempel til jul. Storvalgfag går gjennom hele året og krever noen flere timer. I tillegg har vi en valgfagsuke der det bare er valgfag hele uka. Hvilke tilbud vi har kan variere litt fra år til år, men det skulle være noe for enhver smak uansett.

Les mer >>

På folkehøgskole har vi noe som kalles fellesfag. Det er noen timer i uka som alle elevene deltar på. Hos oss er dette fag som vi mener er viktige for hver enkelt og som gjør året til en felles opplevelse.

Les mer >>

På Vefsn Folkehøgskole TOPPEN tilbyr vi også halvårskurs på de fleste linjer. Det kan passe bra for deg som skal inn i eller kommer ut av militæret. De som velger halvårskurs, følger undervisningen på årskursene og deltar på de samme aktivitetene som alle andre elever. Søknad sendes på samme måte som på årskursene fra vår side på folkehogskole.no

I løpet av skoleåret tar vi oss tid til å finne på noe nytt, fordype oss og gjerne sprenge noen grenser. Ofte sammen med noen av de andre linjene på skolen. Da er det tid for å vise seg litt fram og vise andre på noe av det vi brenner for. De største prosjektene gjør vi sammen i seksjonene, noe for de kreative og noe for de aktive.

Les mer >>

Alle linjer reiser på studietur i løpet av året. Disse turene er en viktig del av det faglige og sosiale opplegget på linja, og her skapes det gode minner og felles opplevelser dere vil huske lenge. Våre reisemål er valgt ut av linjelærerne for at du skal få mest mulig ut av turen på alle måter. Vi garanterer at du vil sitte igjen med opplevelser du ikke ville fått med deg på egenhånd.

Les mer>>

På Toppen bruker vi tid på å bli godt kjent med hverandre og dele opplevelser sammen. Vi har beholdt mye av den gode folkehøgskoletradisjonen med fellesskap og deltagelse. Det er en av grunnene til at vi får et godt miljø på skolen. Vi har en rekke happenings, turer og fellesopplevelser sammen i løpet av året. Noe har et faglig innhold mens andre ting er mest for hyggen.

Les mer>>

Er det dyrt?

Hvordan er de andre elevene?

Hvor lang er skoledagen?

Osv....

Les mer>>

Toppen

Vefsn Folkehøgskole Toppen er en frilynt skole med 18 års aldersgrense, men gjennomsnittsalderen er nesten 20 år. Vi har plass til drøyt 90 elever i internatet, og er sånn sett ikke av de største folkehøgskolene. Men om du ønsker et oversiktlig og inkluderende miljø, så vil du trives hos oss.

 Les mer>>

Å bo her

Skolen består av flere bygninger som rommer både internat og undervisningsrom.

Høsten 2015 sto våre nye internater ferdige. De har meget god standard, med egen wc/dusj på hvert rom og fantastisk utsikt ut over fjorden. Internatet i hovedbygningen har også fått seg et ansiktsløft, og nå står undervisningsbyggene for tur.

Les mer >>

Mosjøen

Mosjøen ligger sentralt på Helgeland, helt sør i Nordland fylke.
En urban småby der det meste er tilgjengelig. Elevene våre blir
positivt overrasket når de kommer hit.
Det er enkelt å reise til Mosjøen både med bil, tog og fly.
Flytid fra Oslo ca 1,5 time. Flyplassen ligger
15 minutters kjøring fra skolen.
Jernbanestasjonen ligger enda nærmere,
ca 5 minutter med bil.

Les mer >>

Valgfag

Utvid horisonten…

Vi synes det er viktig at du som elev hos oss får muligheten til å teste ut nye ting og utfordre deg selv. Derfor prøver vi å ha mange og gode valgfag hos oss. Noen valgfag går gjennom et semester og avslutter for eksempel til jul. Storvalgfag går gjennom hele året og krever noen flere timer. I tillegg har vi en valgfagsuke der det bare er valgfag hele uka. Hvilke tilbud vi har kan variere litt fra år til år, men det skulle være noe for enhver smak uansett.

Les mer >>

Fellesfag

På folkehøgskole har vi noe som kalles fellesfag. Det er noen timer i uka som alle elevene deltar på. Hos oss er dette fag som vi mener er viktige for hver enkelt og som gjør året til en felles opplevelse.

Les mer >>

Fellesskap

På Toppen bruker vi tid på å bli godt kjent med hverandre og dele opplevelser sammen. Vi har beholdt mye av den gode folkehøgskoletradisjonen med fellesskap og deltagelse. Det er en av grunnene til at vi får et godt miljø på skolen. Vi har en rekke happenings, turer og fellesopplevelser sammen i løpet av året. Noe har et faglig innhold mens andre ting er mest for hyggen.

Les mer>>

Halvårskurs

På Vefsn Folkehøgskole TOPPEN tilbyr vi også halvårskurs på de fleste linjer. Det kan passe bra for deg som skal inn i eller kommer ut av militæret. De som velger halvårskurs, følger undervisningen på årskursene og deltar på de samme aktivitetene som alle andre elever. Søknad sendes på samme måte som på årskursene fra vår side på folkehogskole.no

Studieturer

Alle linjer reiser på studietur i løpet av året. Disse turene er en viktig del av det faglige og sosiale opplegget på linja, og her skapes det gode minner og felles opplevelser dere vil huske lenge. Våre reisemål er valgt ut av linjelærerne for at du skal få mest mulig ut av turen på alle måter. Vi garanterer at du vil sitte igjen med opplevelser du ikke ville fått med deg på egenhånd.

Les mer>>

Mange spør om

Er det dyrt?
Hvordan er de andre elevene?
Hvor lang er skoledagen?
Osv....

Les mer>>

Prosjektperioder

I løpet av skoleåret tar vi oss tid til å finne på noe nytt, fordype oss og gjerne sprenge noen grenser. Ofte sammen med noen av de andre linjene på skolen. Da er det tid for å vise seg litt fram og vise andre på noe av det vi brenner for. De største prosjektene gjør vi sammen i seksjonene, noe for de kreative og noe for de aktive.

Les mer >>

Siste nytt fra bloggen på Skuespiller – Film og Teater

Trygghet og samspill

Henriette Hovland har vært elev hos oss i to år, siste året som stipendiat på linja Skuespiller - film og teater. Nå sitter hun hjemme og tenker tilbake på klassen og livet på Toppen. I helga skrev hun denne bloggen til oss. Nå er det snart to måneder siden jeg forlot...

Verdens mest forelska par

Nå har teaterklassen spilt sin siste forestilling med « Verdens mest forelska par» av Rune Belsvik. Denne forestillingen har alt 😊 En leken, humoristisk, morsom forestilling som forteller mye om den store forelskelsen. Vi møter innbyggerne i Bløygen, verdens minste...

Valgfag turnéproduksjon på turné!

I uke 4 var valgfag turnéproduksjon på turné, og Jenny, elev på linja Skuespiller - Film og Teater , har skrevet litt om hvordan det var! Når vi i høst startet med valgfaget turnéproduksjon var vi alle både spente på prosjektet og nysgjerrige på hvordan vi skulle løse...

Har du Vinterlyst?

  Skuespiller-klassen holder seg aldri lenge i ro; nå sist uke var klassen på tur til Mo i Rana på Vinterlys-festivalen! Vinterlys er en teaterfestival som blir arrangert av Nordland Teater hvert år. Skuespillerklassen deltar på festivalen og ser så mange...

Audition for å forfølge en drøm

Even er elev i skuespillerklassen i år, og har bestemt seg for å søke skuespillerutdanning. En drøm som har vært der siden han var liten skal nå kanskje realiseres. Han søkte før jul, og har ventet spent på tilbakemelding fra Nord Universitet. Og så, plutselig her om...

Hvorfor vente? Søk nå!

 

Lånekassen kan hjelpe deg med finnansieringen!