fbpx

Laptopmusiker

Linja for deg som:

 • Liker å være kreativ og lage mye musikk
 • Har lyst til å lære å jobbe effektivt på egen hånd
 • Vil utforske musikkprodusent som yrke
 • Vil fordype deg i din egen sound
 • Vil reise til London på konsert-marathon og treffe kjente musikere

Om linja

Hva er en laptop-linje da? Tja, det er primært en linje der vi fokuserer på produksjon av musikk! Vi tar derimot steget videre og har valgt å fokusere litt på live fremføring også! Og da passer det ypperlig med en laptop eller to.. Eller seks!

Laptoplinja danner ett kollektiv av spirende musikkprodusenter som kanskje også har en liten performer i magen! På laptoplinja så fokuserer vi mye på hjelpe deg å skape din egen sound og uttrykk, samtidig som du videreutvikler den tekniske bredden du trenger. Vi produserer, polerer, markedsfører, mikser, mastrer, remixer, spiller live, lærer å DJ’e osv. Et av målene er å gi ut egen musikk på Spotify, Itunes, Bandcamp, Amazon osv.

 

Innhold på linja

På laptoplinja får dere kjenne på hvordan det er å være en musikkprodusent. Det å produsere tar tid, mye tid. Det får dere her!
Vi sitter ikke bare 1-2 timer om dagen, men ofte 6-8! Vi opplever at i et slikt kollektiv, der alle hjelper alle, hører på hverandres musikk og øyeblikkelig tilgang til konstruktiv kritikk– utvikler man seg veldig raskt.

Vi fokuserer også en del på å spille live! Derfor veksler undervisningen ofte mellom mye eget arbeid, teknisk teori og undervisning ”på gulvet”. Slik undervisning handler om å finne ut ulike teknikker og triks for å fremføre elektronisk musikk på best mulig måte.

Undervisningen foregår nesten utelukkende på elevenes premisser. Vi møtes på mandag med kaffekoppen i hånden og legger en plan for uka, sammen.

Det foreligger også mye business i bunnen av undervisningen. Laptoplinja driver et eget kollektiv/plateselskap som heter SinewaveCollective.
Slik opparbeider du deg mye inside information om hvordan dukan gå frem for å promotere din egen musikk!
Dessuten er kollektivet svært kvalitetsstemplet utad, og blitt en stadig voksende promo-kanal for orginal musikk. Vi samarbeider med store artister fra land som strekker seg fra Japan, over til Australia og tvers igjennom USA og Europa.

Blank
Les mer
Det er ikke bare å trykke på knapper, skru på knobber og dra i spaker. Det ligger mye teknikk, kunnskap og kreativitet bak det å lage musikk. Det er vanskelig, og etter ett år på Laptoplinja fokuserer vi på at du skal sitte igjen med kunnskapen som trengs for å styre skuta selv.

I stikkord foregår undervisningen slik:

 • Produsering
  – Egen musikk
  – Remixing
  – Sound Design
  – Mixing
  – Mastering
  – Foley
  – Opptak/recording
  – Sampling
  – Collabing/Samarbeid
 • Teori
  – Lytting
  – Trene øret
  – Transkribere låter
  – Lære akkorder og skalaer
  – Utvikle Harmonier
  – Læren om lyd
 • Øving
  – Mye tid til eget arbeid
  – Samspill med elektroniske instrumenter
 • Låtskriving
  – Tekst
  – Melodi
  – Arrangering

Business
– Artistutvikling
– Copyright og rettigheter
– Budsjett
– Turneringsplaner
– Innspillingsplan
– Promotering
– Merchs
– Music Management

Selv om du som er elev får være med på å bestemme innholdet i undervisningen, har vi også noen rammer for det vi gjør.

 

Sound design
Jeg er en skikkelig ”geek” for sound design og har lagd mine egne lyder fra scratch i nærmere ett tiår nå. Dette sørger jeg for å videreføre til mine elever. Viktigheten av å skape sin egen sound er stor for å stå ut blant mengden av ”bedroom producers”!
Stol-leken
En brilliant undervisningsform vi er svært fan av å gjennomføre kjedelige dager. Her er målet å sette timeren på et gitte antall minutter, og sirkulere fra mac til mac. Her skapesflere låter samtidig. Dette resulterer ofte i enten helt hysteriske, eller skikkelig kule sluttresultat! Det er i alle fall høy føring av kreativ tenking og en arbeidsmetode man sjeldent får oppleve utenom et slikt kollektiv!
Collabs
Vi fokuserer på samarbeid innad på linjen, og prøver å lage mye musikk sammen. Men, det stopper ikke her. Jeg har et relativt stort nettverk av kjente og ukjente musikk-produsenter fra alle hjørner av verden, som jeg ofte linker opp med elevene mine. Her stifter man bekjentskap og knytter nettverk som kommer godt med i din karriere eller hobbyvirksomhet som musikk-produsent.
LIVE
Vi er en av de få skolene som kan smykke seg med at vi arrangerer egne laptop konserter! Primært på bakgrunnen av at jeg som linjelærer er utdannet instrumentalist, og har gjennom ett tiår opparbeidet meg evnen til å krysse elektronisk og organisk musikk, fremført 100% live. Dette er mye jobb, men å fremføre sin egen låt gir en mestringsfølelse lite kan måle seg med.
Studio-Nord
Vi booker oss in Norges aller feteste studio, Studio Nord midt i Mosjøen!
Her får dere oppleve en uke sammen med produsent Fred Endresen, hvor du får sjansen til å bistå i Bandlinjas recording session som co-producer. Resultatet er et finpolert og profesjonelt album som ser bra ut på en CV. Opplevelsen av å være i ett studio av ypperste kvalitet, og jobbe med en produsent på tett-hold over flere dager, er noe mange vokser ekstremt mye på. Her er det bare å suge til seg den enormt markedsrelevante kunnskapen Fred sitter på!
Lyd på bilde
Et interessant prosjekt vi gjennomfører er å ”lydlegge” stumfilm eller bilder. Dette setter vi opp i en ”semi-stor” produksjon. Dette er ofte helt nytt for mange, og jeg opplever dette som svært lærerikt og spennende for elevene mine. Målet er å binde sammen visuelle og lydlige uttrykk, fortelle en historie og formidle stemning bare ved hjelp av lyd!
Ofte rigger vi til med prosjektor i taket, legger publikum på golvet, gjemmer oss rundt i rommet og skaper en helt magisk atmosfære. Det varierer fra år til år om vi fremfører dette live eller programmerer alt ferdig. Uansett er det vanvittig mye læring og ekstremt gøy å bevitne resultatet. En musikalsk performance elevene og publikum ikke glemmer med det første.
Fordypning
Turne eller storproduksjon? Miksing/Mastering eller film-musikk?Det er ofte flere ideer oppe hvert år. Noen ganger gjør vi flere!
I løpet av året ditt på Toppen vil du få oppleve en periode med høyt fokus på ”kvalitet”. Her skal du fordype deg innen selvvalgt tema, og du får bruke flere ukerpå å spisse dine kreative ferdigheter. Om dette er å samarbeide med ”nettserie-linja” og lage film-musikk og sound design til filmene deres, eller sette opp en større produksjon i kulturhuset, er helt opp til dere!
”Laptop-konserten”
Laptop har som sagt høyt fokus på live fremføring, og av tradisjon tro arrangerer Laptop opp en større konsert enten for resten av skolen, eller ute i byen ved en større produksjon. Her får du lære hvordan man markedsfører, planlegger og setter opp slike konserter. Forhåpentligvis sitter du igjen med nødvendig kunnskap og erfaringfor å fortsette med dette etter endt skoleår! Med profesjonelt lyd og lys i ryggen, er det nesten ingenting som måler seg med å ”blæste” egne sound-designa lyder og sanger fremfor et publikum som omtrent ikke skjønner hva de bevitner!
DJ
Selvfølgelig må du lære deg å DJ’e! Det handler i bunn og grunn om sjansen til å få spilt din egen musikk til så mange som mulig, så ofte som mulig! Det er ikke alltid aktuelt å booke gigger der du live-fremfører musikken din, det hender derimot veldig ofte vi blir spurt om å DJe på ulike events. Skolen er utstyrt med nødvendig utstyr for å lære deg, og er selvfølgelig tilgjengelig for deg hele tiden. Det blir ofte ett par timer bak DJ’bordet iløpet av året!
Rom og utstyr
På Toppen har vi nylig renovert og bygd et helt nytt klasserom til Laptop!
Dette består av et ”kontrollrom”, som er vårt primære undervisningsrom med arbeidsstasjoner til alle elevene. Arbeidsstasjonene er utstyrt med alle nødvendigheter for at du skulle kunne hoppe rett i det og lage musikk fra dag én. Du trenger ikke ta med deg eget utstyr en gang!
Vi har egen Mac, Ableton Suite, keyboard, plugins, push 2, headphones og andre elektroniske duppeditter til alle elevene.
Vi kan også nevne at vi har 3 bandrom, der ett av de er direkte koblet til studioet/klasserommet vårt. Dette gir øyeblikkelige muligheter for recording. Om du for eksempel også trakterer eget instrument, er det bare å ta opp!
Eventuelt gi jobben til Bandlinja, som vi ofte samarbeider med i undervisningen. Her kan du opptre som en ekte produsent å sette band til å spille riff og lage groover akkurat slik du vil, som senere kan manipuleres og formes til egen musikk.
Hvor kult er det ikke å legge ekte slap-bass på den der elektro-funk låten du holder på å lage?
Det beste av alt. Du trenger ikke booke rommet en gang, det er faktisk klasserommet ditt og står tilgjengelig for deg nærmest døgnet rundt!
Pris
 • Innmeldingspenger 2.500,-
 • Oppholdspenger 82.072,-
  Dekker mat og boutgifter for hele skoleåret.
 • Felleskostnader 9.085,-
  Inkluderer felles ekskursjoner/kino/forestillinger/konserter, vasking av tøy, internett og administrasjonskostnader. I prisen får du også skolebilde, årbok, diverse turer lokalt og prosjektperiode.
 • Linjekostnader dekker alle kostnader på den enkelte linje, materiell og studietur på linja. Prisen varierer noe mellom linjene.

Helårs
kr. 111.657,-*

Halvårs høst
kr. 60.079,-*

Halvårs vår
kr. 60 602,-

* Inkludert linjetur og evt. deltakelse på turnéringer.
Med forbehold om endringer.

Diverse tillegg:

 • De som bor i de nye internatene betaler 5000,- mer i oppholdspenger
 • Spesiell diett beregnet ut fra grunnstønad
 • Forsikring av utstyr
 • Noen valgfag og frivillige turer

 

Lånekassen har gode stipendordninger og lånemuligheter.

Hvis du slutter på skolen i løpet av skoleåret, må du betale skolepenger for 6 uker fra sluttdatoen.
Dette gjelder også om du skulle bli utvist for brudd på skolens regler.

Opptak
Vi har ikke så mange kriterier for hvem som kan søke, men du må være 18 år eller bli det i løpet av første semester. På WAM Band er det også en forutsetning at du kan spille et instrument fra før.

Opptaket starter 1. februar og da vil du få en mail fra oss. Videre tar vi opp elever inntil plassene er fylt opp. I noen tilfeller vil sammensetningen på linja bestemme om du får plass eller må stå på venteliste. For eksempel på WAM Band, der ikke alle kan spille samme instrument. Hvis det er flere søkere til ei linje enn det er plass til, vil søkernummeret ditt kunne avgjøre om du får plass eller ikke.

Linjelærer pleier som oftest å kontakte de som søker. Da kan dere bli litt bedre kjent og finne ut om du har funnet den folkehøgskolen som passer deg best. Kanskje du har noen spørsmål eller noe du vil fortelle om deg selv også.

Personlig pakkeliste

Hvis du er usikker på hva du skal ta med deg, så er ikke det så rart. Du skal jo være borte ei god stund. Men husk at du kan ta med deg en del når du er hjemme i ferier også. Det er ikke sikkert at du trenger alt på plass fra første dag.

ALLE elever trenger.. LES MER

På Laptopmusiker trenger vi litt ekstra utstyr. Oversikt over dette finner du her:

UTSTYRSLISTE Musikk MIX og Laptopmusiker

 

Å gå på Laptoplinja var helt fantastisk! Med en svært engasjert og dyktig lærer, samt fri tilgang til klasserommet nesten døgnet rundt – fikk jeg gjort mye. Det er herlig å kunne være i ett kollektiv av folk som brenner for den samme lidenskapen som meg. Jeg ble også mye mer sikker på meg selv og musikken min, og ikke minst har jeg fått venner som varer livet ut 

Alexander Paulsen

Work At Music - Laptoplinja 2017-2018

Linjeturen går til….

LONDON!

Blank
Les mer >>

London. London?

Noen synes kanskje dette kan virke kjedelig og ordinært som destinasjon. London er liksom bare rett nedi hugget og langt i fra like eksotisk som feks Los Angeles! Men, visste du at London er rangert som en av verdens mest kultiverte byer når det kommer til musikk og kulturelle opplevelser? Topp 3, faktisk! ALT, skjer i London!

I London er vi først og fremst turister. På lik linje som mye av linjeundervisningen, så blir denne turen lagt opp med frie tøyler. Vi bestemmer og planlegger turen sammen før vi drar, og prøver å få med oss så mye som mulig av denne fantastiske byen.

Oppskriften har ofte blitt at vi bor på hotell, spiser mye god mat og ser så mange konserter som overhodet mulig! Da gjerne av typen som vi ikke kan se i Norge! Vi drar altså ikke til London for å se ”Ole Ivars” konsert på den lokale pubben… Vi drar til London og jakter etter de store artistene, de små undergrunnskonsertene, de intime konsertene og prøver å få med oss så mye variert som mulig. Vi opplever mye av London, på veldig kort tid.
Fra konserter på tilsynelatende veldig ”shabbye” utesteder og 60 stk i publikum, til de større arenaer som 02 og 20 000 skrikende fans i ryggen.

Vi prøver også å få med oss personlige masterclasser med kjente musikere og produsenter. Dette varierer fra år til år, men kvaliteten på musikerne i London er av ypperste klasse!

Vi planlegger en annen linjetur sammen dersom smittesituasjonen gjør at vi ikke kan reise som planlagt.

Alf Marius Valan

Lærer Laptopmusiker

Tlf. 48 22 68 85
alfmarius@vefsnfolkehogskole.no

Alf Marius er utdannet musiker ved Konservatoriet i Tromsø og har tidligere også studert musikkvitenskap ved Høgskolen I Nesna. For Alf Marius handler det meste om musikk, og på siden av å undervise her på Toppen har han utallige prosjekter som freelancemusiker og spiller ofte konserter både lokalt og internasjonalt. Hovedinstrument er Bass, men Alf trakterer også flere instrument som piano og gitar. Det kan også nevnes at her brenner det også en stor lidenskap for produksjon av elektronisk musikk på laptop og under aliaset «AmPro», har Alf de siste 5 årene gitt ut flere singler og EP’er hos både mindre og større plateselskap. På jobb er Alf Marius en sprudlende, energisk og motiverende lærer – på hjemmefronten er han i tillegg også en kjærlig familiemann og e-sport entusiast.

Send en melding til Alf Marius

15 + 2 =

Ting du kanskje lurer på:

Vefsn Folkehøgskole Toppen er en frilynt skole med 18 års aldersgrense, men gjennomsnittsalderen er nesten 20 år. Vi har plass til drøyt 90 elever i internatet, og er sånn sett ikke av de største folkehøgskolene. Men om du ønsker et oversiktlig og inkluderende miljø, så vil du trives hos oss.

 

Les mer>>

Skolen består av flere bygninger som rommer både internat og undervisningsrom.

Høsten 2015 sto våre nye internater ferdige. De har meget god standard, med egen wc/dusj på hvert rom og fantastisk utsikt ut over fjorden. Internatet i hovedbygningen har også fått seg et ansiktsløft, og nå står undervisningsbyggene for tur.

Les mer >>

God mat gjør en bra dag enda bedre.

Kjøkken og matsal er Toppens hjerte. Vi som arbeider her møter deg med et smil og trives best når folk setter pris på det vi lager.  Og maten på Toppen skal være god. Smaksrik, sunn og spennende. Det er mat som gir folk en grunn til å sitte lenge ved bordet, spise, snakke sammen og dele opplevelser fra dagen. Vi lager all mat fra grunnen av, og varierer sånn at du ikke går lei. Vi vil at folk skal se fram til hvert måltid med forventning. Vi lager mat med smaker fra Asia og Italia til vanlig norsk tradisjonsmat. Kortreist mat med ferske råvarer er vår spesialitet. Vi får kjempegode tilbakemeldinger fra både elever og gjester, noe vi selvsagt er stolte over.

Les mer >>

Mosjøen ligger sentralt på Helgeland, helt sør i Nordland fylke.
En urban småby der det meste er tilgjengelig. Elevene våre blir
positivt overrasket når de kommer hit.
Det er enkelt å reise til Mosjøen både med bil, tog og fly.
Flytid fra Oslo ca 1,5 time. Flyplassen ligger
15 minutters kjøring fra skolen.
Jernbanestasjonen ligger enda nærmere,
ca 5 minutter med bil.
Les mer >>

Andreårselevene er en kjemperessurs på Toppen. De er elever som har gått her før og som har søkt skolen om stipend for å være her et år til. De eksperter på det å være elev hos oss. Andreårselevene tar med seg det beste fra året som gikk og viderefører dette til neste års kull.

Les mer>>

Utvid horisonten…

Vi synes det er viktig at du som elev hos oss får muligheten til å teste ut nye ting og utfordre deg selv. Derfor prøver vi å ha mange og gode valgfag hos oss. Noen valgfag går gjennom et semester og avslutter for eksempel til jul. Storvalgfag går gjennom hele året og krever noen flere timer. I tillegg har vi en valgfagsuke der det bare er valgfag hele uka. Hvilke tilbud vi har kan variere litt fra år til år, men det skulle være noe for enhver smak uansett.

Les mer >>

På folkehøgskole har vi noe som kalles fellesfag. Det er noen timer i uka som alle elevene deltar på. Hos oss er dette fag som vi mener er viktige for hver enkelt og som gjør året til en felles opplevelse.

Les mer >>

På Vefsn Folkehøgskole TOPPEN tilbyr vi også halvårskurs på de fleste linjer. Det kan passe bra for deg som skal inn i eller kommer ut av militæret. De som velger halvårskurs, følger undervisningen på årskursene og deltar på de samme aktivitetene som alle andre elever. Søknad sendes på samme måte som på årskursene fra vår side på folkehogskole.no

I løpet av skoleåret tar vi oss tid til å finne på noe nytt, fordype oss og gjerne sprenge noen grenser. Ofte sammen med noen av de andre linjene på skolen. Da er det tid for å vise seg litt fram og vise andre på noe av det vi brenner for. De største prosjektene gjør vi sammen i seksjonene, noe for de kreative og noe for de aktive.

Les mer >>

Alle linjer reiser på studietur i løpet av året. Disse turene er en viktig del av det faglige og sosiale opplegget på linja, og her skapes det gode minner og felles opplevelser dere vil huske lenge. Våre reisemål er valgt ut av linjelærerne for at du skal få mest mulig ut av turen på alle måter. Vi garanterer at du vil sitte igjen med opplevelser du ikke ville fått med deg på egenhånd.

Les mer>>

På Toppen bruker vi tid på å bli godt kjent med hverandre og dele opplevelser sammen. Vi har beholdt mye av den gode folkehøgskoletradisjonen med fellesskap og deltagelse. Det er en av grunnene til at vi får et godt miljø på skolen. Vi har en rekke happenings, turer og fellesopplevelser sammen i løpet av året. Noe har et faglig innhold mens andre ting er mest for hyggen.

Les mer>>

Er det dyrt?

Hvordan er de andre elevene?

Hvor lang er skoledagen?

Osv....

Les mer>>

Toppen

Vefsn Folkehøgskole Toppen er en frilynt skole med 18 års aldersgrense, men gjennomsnittsalderen er nesten 20 år. Vi har plass til drøyt 90 elever i internatet, og er sånn sett ikke av de største folkehøgskolene. Men om du ønsker et oversiktlig og inkluderende miljø, så vil du trives hos oss.

 Les mer>>

Å bo her

Skolen består av flere bygninger som rommer både internat og undervisningsrom.

Høsten 2015 sto våre nye internater ferdige. De har meget god standard, med egen wc/dusj på hvert rom og fantastisk utsikt ut over fjorden. Internatet i hovedbygningen har også fått seg et ansiktsløft, og nå står undervisningsbyggene for tur.

Les mer >>

Mosjøen

Mosjøen ligger sentralt på Helgeland, helt sør i Nordland fylke.
En urban småby der det meste er tilgjengelig. Elevene våre blir
positivt overrasket når de kommer hit.
Det er enkelt å reise til Mosjøen både med bil, tog og fly.
Flytid fra Oslo ca 1,5 time. Flyplassen ligger
15 minutters kjøring fra skolen.
Jernbanestasjonen ligger enda nærmere,
ca 5 minutter med bil.

Les mer >>

Valgfag

Utvid horisonten…

Vi synes det er viktig at du som elev hos oss får muligheten til å teste ut nye ting og utfordre deg selv. Derfor prøver vi å ha mange og gode valgfag hos oss. Noen valgfag går gjennom et semester og avslutter for eksempel til jul. Storvalgfag går gjennom hele året og krever noen flere timer. I tillegg har vi en valgfagsuke der det bare er valgfag hele uka. Hvilke tilbud vi har kan variere litt fra år til år, men det skulle være noe for enhver smak uansett.

Les mer >>

Fellesfag

På folkehøgskole har vi noe som kalles fellesfag. Det er noen timer i uka som alle elevene deltar på. Hos oss er dette fag som vi mener er viktige for hver enkelt og som gjør året til en felles opplevelse.

Les mer >>

Fellesskap

På Toppen bruker vi tid på å bli godt kjent med hverandre og dele opplevelser sammen. Vi har beholdt mye av den gode folkehøgskoletradisjonen med fellesskap og deltagelse. Det er en av grunnene til at vi får et godt miljø på skolen. Vi har en rekke happenings, turer og fellesopplevelser sammen i løpet av året. Noe har et faglig innhold mens andre ting er mest for hyggen.

Les mer>>

Halvårskurs

På Vefsn Folkehøgskole TOPPEN tilbyr vi også halvårskurs på de fleste linjer. Det kan passe bra for deg som skal inn i eller kommer ut av militæret. De som velger halvårskurs, følger undervisningen på årskursene og deltar på de samme aktivitetene som alle andre elever. Søknad sendes på samme måte som på årskursene fra vår side på folkehogskole.no

Studieturer

Alle linjer reiser på studietur i løpet av året. Disse turene er en viktig del av det faglige og sosiale opplegget på linja, og her skapes det gode minner og felles opplevelser dere vil huske lenge. Våre reisemål er valgt ut av linjelærerne for at du skal få mest mulig ut av turen på alle måter. Vi garanterer at du vil sitte igjen med opplevelser du ikke ville fått med deg på egenhånd.

Les mer>>

Mange spør om

Er det dyrt?
Hvordan er de andre elevene?
Hvor lang er skoledagen?
Osv....

Les mer>>

Prosjektperioder

I løpet av skoleåret tar vi oss tid til å finne på noe nytt, fordype oss og gjerne sprenge noen grenser. Ofte sammen med noen av de andre linjene på skolen. Da er det tid for å vise seg litt fram og vise andre på noe av det vi brenner for. De største prosjektene gjør vi sammen i seksjonene, noe for de kreative og noe for de aktive.

Les mer >>

Siste nytt fra bloggen på Work At Music

Hvem er halvårselev på folkehøgskole?

I denne bloggen forteller Emma (21) og Per Krsitian (21), hvorfor de valgte å søke seg inn som halvårselev på Vefsn folkehøgskole på vårparten sist skoleår.

London Baby

Vi på Vefsn Folkehøgskole sine linjer Teater, Laptopmusiker, Band og Sceneproduksjon, bestemte oss denne høsten for å ta den årlige linjeturen sammen til selveste London. Med disse linjene kombinert ble vi cirka 30 elever, noe som satte et godt utgangspunkt for en...

Teater med Heavy Mental

Lørdag 26.10 hadde teaterklassen premiere på det sterke stykket «Heavy Mental» av Jon Inge Røst.  De spilte for skolens elever i Black Box, og det var et særdeles lydhørt og varmt publikum. De ble møtt med stående applaus og bare godord i etterkant 😊 Virkelighet eller...

Laptopsamarbeid med Jørn Jeezy!

Markus er en av elevene på linja Work At Music - Laptop som i vinter fikk en gylden mulighet til å samarbeide med rapperen Jørn “Jeezy” Østvik, og han har skrevet litt om hvordan det gikk: Før juleferien startet i 2018 ble laptopklassen ved Toppen introdusert til en...

Valgfag turnéproduksjon på turné!

I uke 4 var valgfag turnéproduksjon på turné, og Jenny, elev på linja Skuespiller - Film og Teater , har skrevet litt om hvordan det var! Når vi i høst startet med valgfaget turnéproduksjon var vi alle både spente på prosjektet og nysgjerrige på hvordan vi skulle løse...

Hvorfor vente? Søk nå!

Lånekassen kan hjelpe deg med finnansieringen!