Invitasjon til Familiehelg

Helgen 25.-27. november inviterer vi på Vefsn Folkehøgskole Toppen til familiehelg. Da har foreldre, søsken og/eller annen familie anledning til å komme og hilse på, og få sett hvordan vi har det her på Toppen. Vi starter fredag ettermiddag med en samling kl 18.00 og etterpå blir det visning av Høstprosjektet. Lørdag vil det bli ulike aktiviteter gjennom dagen, og det hele avsluttes med en elevkveld. Detaljert program kommer senere.

Vi har dessverre ikke plass til at alle kan overnatte på skolen, men vi har ledig 4 dobbeltrom til de som er først til mølla. Ring skolen for å booke et av disse snarest.

Vi har fått en avtale med to overnattingssteder utenfor skolen, og det finnes også flere andre gode alternativer i Mosjøen.

Vi håper at mange har anledning til å være sammen med oss denne helgen!

Priser:

Fredag-Søndag: Bo og spise 1010,- pr. pers. (Gjelder kun 4 dobbeltrom) Førstemann til mølla. Kontakt skolen på tlf 75172411.

For de som bor på hotell, vil dette være kostnadene for måltider:

Alternativ A – Fredag-Søndag: Alle måltider 610,- pr. pers.
Alternativ B – Fredag-Lørdag: Alle måltider 520,- pr. pers.
Alternativ C – Lørdag: Alle måltider 430,- pr. pers.

Betaling fungerer som påmelding. Merkes med navn på elev, antall besøkende og valgt alternativ. Betales til bankkonto 2801.48.28887. Påmelding innen 07.11.2022.

Overnatting bestilles direkte til valgt hotell.

Fru Haugans

Enkeltrom: 1195,-
Dobbeltrom: 1395,-
Begge med frokostbuffet.
Bookes ved å sende mail til Fru Haugans og oppgi «Toppen Avtale»

Mosjøen Hotell

Enkeltrom: kr 990.-
Dobbeltrom for 2 personer: kr 1450.-
Familierom for 3 personer: kr 1890.-
Inkludert i prisen er både frokost- og kveldsbuffet (med varmmat).

Velkommen!
Hilsen oss på Toppen

Elever fra Vefsn Folkehøgskole Toppen på rafting i Austervefsna med River North.