fbpx

AKTUELT PÅ TOPPEN

November

Nå har vi holdt på her i tre måneder, men med alt som har skjedd skulle man tro det har gått dobbelt så lang tid. Det er det som er noe av magien med folkehøgskolen. Den har nesten sin egen tidssone.
Les mer

Les hele nyhetsbrevet
nytt fra November 2019

VINTER OG MØRKETID

Nå har vinteren definitivt tatt over for høstmørke dager. Vi har fått et fint teppe av nysnø i Mosjøen og dagene er korte. I november har vi løftet blikket, og blant annet hatt elevkveld, byttet linjer og vært på linjeturer.

FRA BLOGGEN

Klatring i Norges største klatrehall

Denne gangen pakket vi sekken full av klatreutstyr, og kjørte til Bodø by. Sommeren 2019 ble det bygd ferdig Norges største klatrehall i Bodø. Det er en helt ny hall med stort buldrerom, klatrerom og hyggelig personale som hjelper til med det vi spør om.

 

London Baby

TeaterLaptopmusiker, Band og Sceneproduksjon, bestemte seg denne høsten for å ta den årlige linjeturen sammen til selveste London. Med disse linjene kombinert ble det cirka 30 elever, noe som satte et godt utgangspunkt for en begivenhetsrik tur.

Oktober

En god oppstart på skoleåret 2019-20

Selv om det alltid er noe når en er såpass opp i årene som Vefsn Folkehøgskole, så må vi slå fast at vi har kommet godt i gang med vårt 120ende skoleår på TOPPEN. Ny rektor har vi også fått på plass, og nå gleder vi oss til å bli kjent med henne 🙂

Les mer

Les hele nyhetsbrevet
nytt fra Toppen Oktober 19

Samhold gjennom aktivitet

Allerede andre skoleuken skulle de ulike linjene på Vefsn folkehøgskole Toppen splittes opp og omgivelsene endres. Vi skulle på overlevelsestur i skogen! (les mer i bloggen)

HelgeLan slår til på Helgeland

I høstferien arrangerte elevene på E-sport linjen vår en LAN på skolen. Det ble satt opp rollespill, boder med alt fra mat og drikke til en egen salgsbod for ulike spillprodukter. Det var duket for en fantastisk helg med masse gaming for både små og store! (les mer i bloggen)

 Jeg anbefaler virkelig å gå på folkehøgskole. Man møter utrolig mange hyggelig og spennende folk som man lett blir kjent med. Folkehøgskole er fem stjernes!

– Jon Kristian Sørby, halvår Fotball 2019

Siste fra BLOGGEN

Derfor valgte de folkehøgskole

Det har aldri vært mer populært å gå på folkehøgskole! Nå slår søkningen til neste skoleår alle tidligere rekorder. Folkehøgskolene feirer nok en gang ny rekord for søkere til folkehøgskoler. Så langt har skolene mottatt nesten 30 prosent flere søknader enn på samme...

Livet på utsida av Fhs-bobla

Fjellsport-elevane Hanna og Reidun er begge engasjerte i Mosjøen Skytterlag, og trivest godt med å ha ein ekstra hobby ved sidan av folkehøgskulen. Dei har begge drive lenge med skyting, og synest det er fint at dei kan oppretthalde treninga, sjølv om dei ikkje lengre...

Hvem er halvårselev på folkehøgskole?

Hvem er halvårselev på folkehøgskole?

I denne bloggen forteller Emma (21) og Per Krsitian (21), hvorfor de valgte å søke seg inn som halvårselev på Vefsn folkehøgskole på vårparten sist skoleår.

Send oss en melding

3 + 14 =

VEFSN FOLKEHØGSKOLE TOPPEN

Odin Benumsvei 21, 8665 Mosjøen
Telefon: 75 17 24 11
toppen@vefsnfolkehogskole.no

Ta gjerne kontakt med oss!