AKTUELT PÅ TOPPEN

Musikk spilt på øret – uten noter

Har du kjent på følelsen av å skulle hoppe i strikk fra en høy bro? For mange føltes det nesten slik før vi skulle på seminar i tre dager.

Les mer

Mosjøen Hornmusikk har hatt tre dager spilling uten noter med trompetisten Kåre Nymark jr. Det har virkelig vært en stor opplevelse. Og hurra for ungdommene fra Vefsn skolekorps og Work At Music på Vefsn folkehøgskole. Helgens arena er god for å dyrke samspill på tvers av generasjonene. Alle er like viktige og verdifulle.

Vi sitter igjen med en følelse av å ha mestret noe stort, og vi har fortsatt spilleglede.

Foto: Atle Jørgensen, Vefsn.No

En musikkhistorisk reise gjennom 100 år

Kortkurs

Hornmusikken Fram feirer 100 år i 2019 og det vil vi markere  med en konsert i Mosjøen kulturhus lørdag 19. oktober 2019.

Blank
Les mer

Dette er utgangspunktet for kurset som består av innøving av repertoar for korpsmusikanter som skal framføres i Mosjøen kulturhus 19.10.19.

Kurset består av 2 øvehelger og noen kveldsøvinger, tilsammen 36 undervisningstimer. Øvingene vil foregå i Mosjøen.

Øvehelg  :    3.-5. mai 2019

Øvehelg  :     6.-8. september 2019

Øving:            16.17. og 18. oktober 2019

Konsert :        19. oktober 2019 i Mosjøen kulturhus

Innholdet i kurset er utarbeidet og satt sammen av en arbeidsgruppe i samarbeid med Bodil Nystad (lokalkunnskap og prosjektledelse) og Jan Erik Lund (musikalsk leder/dirigent).

Kurset er åpent for alle som spiller et korpsinstrument.

 

Påmelding til Ann.Karin.Drevland@vefsn.kommune.no

Påmeldingsfrist er 01.02.19

Kursavgift :200 kr

 

Besøk fra Serbia

Den 20.september hadde vi besøk av en serbisk delegasjon sammen med vår egen ordfører, Jann Arne Løvdal. Vefsn folkehøgskole har i en årrekke stilt en elevplass til disposisjon for en elev fra vennskapskommunen vår i Serbia, Gornji Milanovac. Dragan Markovic var den første Toppeneleven fra Serbia, her er han tilbake i kjøkkentjeneste!

Ny hjemmeside

Vi har fått ny bekledning på hjemmesiden vår, og gleder oss til å ta den i bruk. Vi håper den blir tatt godt i mot! Takk til Reklamekameratene for godt samarbeid og veiledning gjennom prosessen!

Nytt skoleår er i gang

Tunet er fylt opp med nesten 100 fantastiske og entusiastiske elever. Vi har plass til et par til på noen linjer, men da er det fulle hus.

Siste fra BLOGGEN

Audition for å forfølge en drøm

Even er elev i skuespillerklassen i år, og har bestemt seg for å søke skuespillerutdanning. En drøm som har vært der siden han var liten skal nå kanskje realiseres. Han søkte før jul, og har ventet spent på tilbakemelding fra Nord Universitet. Og så, plutselig her om...

Toppen e-sport i 1 divisjon!

f.v: Jon "RaPride" Reiersen, Torgrim "Tregrim" Lurås Eilertsen, Sigurd "Ziggen" Øverland Liabø, Sevrin "Sevrin" Weed, Ronny "Heli0s" Lie, Matko "Feanor" Jemric) I dag starter noe av det største flere av våre e-sport elever har prøvd seg på. De skal som det eneste...

Send oss en melding

1 + 7 =

VEFSN FOLKEHØGSKOLE TOPPEN

Odin Benumsvei 21, 8665 Mosjøen
Telefon: 75 17 24 11
toppen@vefsnfolkehogskole.no

Ta gjerne kontakt med oss!