AKTUELT PÅ TOPPEN

En musikkhistorisk reise gjennom 100 år

Kortkurs

Hornmusikken Fram feirer 100 år i 2019 og det vil vi markere  med en konsert i Mosjøen kulturhus lørdag 19. oktober 2019.

Blank
Les mer

Dette er utgangspunktet for kurset som består av innøving av repertoar for korpsmusikanter som skal framføres i Mosjøen kulturhus 19.10.19.

Kurset består av 2 øvehelger og noen kveldsøvinger, tilsammen 36 undervisningstimer. Øvingene vil foregå i Mosjøen.

Øvehelg  :    3.-5. mai 2019

Øvehelg  :     6.-8. september 2019

Øving:            16.17. og 18. oktober 2019

Konsert :        19. oktober 2019 i Mosjøen kulturhus

Innholdet i kurset er utarbeidet og satt sammen av en arbeidsgruppe i samarbeid med Bodil Nystad (lokalkunnskap og prosjektledelse) og Jan Erik Lund (musikalsk leder/dirigent).

Kurset er åpent for alle som spiller et korpsinstrument.

 

Påmelding til Ann.Karin.Drevland@vefsn.kommune.no

Påmeldingsfrist er 01.02.19

Kursavgift :200 kr

 

Besøk fra Serbia

Den 20.september hadde vi besøk av en serbisk delegasjon sammen med vår egen ordfører, Jann Arne Løvdal. Vefsn folkehøgskole har i en årrekke stilt en elevplass til disposisjon for en elev fra vennskapskommunen vår i Serbia, Gornji Milanovac. Dragan Markovic var den første Toppeneleven fra Serbia, her er han tilbake i kjøkkentjeneste!

Ny hjemmeside

Vi har fått ny bekledning på hjemmesiden vår, og gleder oss til å ta den i bruk. Vi håper den blir tatt godt i mot! Takk til Reklamekameratene for godt samarbeid og veiledning gjennom prosessen!

Nytt skoleår er i gang

Tunet er fylt opp med nesten 100 fantastiske og entusiastiske elever. Vi har plass til et par til på noen linjer, men da er det fulle hus.

Siste fra BLOGGEN

Toppenvolleyball kvalifiserte seg til NM!

I starten av november tok et guttelag og et mikslag, den fem timers lange biltur fra Mosjøen til Bodø for å prøve å kvalifisere seg til NM i volleyball for videregående skoler. Det var elev Ronny på linja E-sport som tok initiativ til å starte opp valgfag volleyball...

Ellevill uke for Esport med Trener!

Over en uke med trener Alle i klassen var spente på hvilken trener vi skulle ta inn i år. Hvem som kommer er et valg vi som elever selv får ta. Kim-Erik finner trenere fra ulike deler av verden med forskjellige bakgrunner og erfaringer. valget av trener innebærer vårt...

TOPPERS CHEERTEAM til Norwegian Open

Også i år har elevene gått sammen om å danne et cheerleading lag på skolen. Helt på egenhånd og med stor entusiasme. Toppen sin cheerleaderhistorie startet med fjorårets elever og Henriette Yri Tungesvik som ivrig trener. De dannet TOPPERS CHEERTEAM og  stilte lag på...

Send oss en melding

10 + 2 =

VEFSN FOLKEHØGSKOLE TOPPEN

Odin Benumsvei 21, 8665 Mosjøen
Telefon: 75 17 24 11
toppen@vefsnfolkehogskole.no

Ta gjerne kontakt med oss!