fbpx

AKTUELT PÅ TOPPEN

April

Hjeeelp! Det er bare ei uke igjen til avslutning!!
Nå har altså dagene gått så fort at det er litt skrekkelig. Det ble litt kort tid etter påske og fram mot avslutning i år. Men vi har hatt nydelig vær, med masse kos og moro de siste dagene. Og det er mer i vente 😊 Akkurat nå er det mange linjer som er på tur i nærområdet og på Helgelandskysten.
Les mer
Sist helg var det Bysprinten i Mosjøen, der Norges skielite var samlet til kamp. Også det kinesiske landslaget hadde hengt seg på i år. Og så har vi selvfølgelig vært med på STRANDRYDDEDAGEN og gått i 1. mai tog. Det kjennes bra å ta felles ansvar for viktige saker!

E-sport er tilbake fra Copenhagen Games.  All grunn til å være fornøyde med innsatsen der! Det kommer snart en blogg fra turen.

Fjellsport og Kajakk NZ Har vært en tur på Rødøyløva. Du kan følge dem på Instagram @fjellsportkajakk hvis du ikke allerede gjør det.
Idrett ALT har gjort utrolig mye forskjellig den siste tiden. Sist uke fikk de også prøve zipline ned fra Øyfjellet. Nå har de lagt ut på tur langs Helgelandskysten. Du kan følge med på Instagram@idrettalt 😊
Friluftsliv LETT har kommet hjem fra Frankrike og i går dro de til Dønna på tur. Du kan følge med på Instagram@friluftsliv_lett.
Laptopmusiker finpusser på årets siste innspillinger, og band øver på spreng til årets siste store konsert som er i dag fredag. Det er egentlig litt vemodig, men vi gleder oss stort likevel.
Skuespiller dro i dag til Seløya på Herøy. Det er den årlige avslutningsturen med overnatting i linjelærer Brit sitt sommerhus. Velfortjent kos og hygge etter samarbeidsprosjektet «Tidsreise», som Skuespiller hadde med Helgeland Museum før påske. Instagram@skuespiller_film_teater.

Nettserie og Film hadde en fantastisk imponerende filmpremiere i Mosjøen Kino forrige uke. Nå ligger også filmene ute på Youtubekanalen vår. Se også Instagram@nettserie.

Da ligger siste innspurt av skoleåret foran oss. Vi har hatt en helt fantastisk gjeng elever hos oss i år, og nå skal vi bare kose oss sammen fram mot avslutning neste helg. Det blir ufattelig trist å skilles, både for elever og personale.

Vi tar stadig imot søknader for neste skoleår. Mange har kanskje søkt på flere skoler og synes det er vanskelig å velge. Det er helt vanlig at søkere som er usikre ringer til oss for å spørre om ting de lurer på, og det er smart. Da kan vi kanskje hjelpe sånn at det blir lettere å velge riktig skole.
På hjemmesiden finner du også informasjon om det meste. Ellers kan du følge oss på Facebook og lese mer om det vi gjør i bloggen vår.

Siste fra BLOGGEN

Halvtårselev snakker ut

Jon Kristian er 19 å gammel, og kommer fra Notodden i Telemark. Han går halvtårskurs på fotball-linja Hvorfor valgte du å dra på folkehøgskole som halvtårselev? Det er fordi jeg skal i militæret i januar. Jeg var veldig usikker på hva jeg ville halvåret før...

Tipp topp elevråd på Toppen

Årets elevråd her på Toppen har konstituert seg, og er klare for eit år med utfordringar, oppturar og nedturar, og ikkje minst tipp topp samarbeid! Elevrådet 2019/2020 på Vefsn Fhs Toppen består av Ida M (Band), Karl (Nettserie), Torfinn (Teater), Martin...

Send oss en melding

8 + 2 =

VEFSN FOLKEHØGSKOLE TOPPEN

Odin Benumsvei 21, 8665 Mosjøen
Telefon: 75 17 24 11
toppen@vefsnfolkehogskole.no

Ta gjerne kontakt med oss!