FITNESS PULS PT

• Trives du best når du er i god form?
  • Trening – Kosthold – PT
  • Utholdenhet, styrke og smidighet
  • Treningsopphold på La Santa

Fitness PULS PT gir deg grundig innføring i teori og praksis, for å kunne arbeide videre med trening og treningsveiledning. Her inngår emner som motivasjon, ledelse, instruksjon, kommunikasjon samt anatomi og fysiologi, treningslære og ernæringslære. Ellers vil du lære å bruke musikk i treningen, øve på å planlegge og gjennomføre gruppetrening samt lære om personlig veiledning. På Fitness PULS PT vil du også få tilbud om praksis som instruktør hvor du leder gruppetimer på egen hånd.

På Fitness PULS PT er trening og livsstil i fokus. Du vil få erfaring med å sette opp dine egne treningsplaner, og både i grupper og individuelt. Undervisninger er hovedsakelig lagt til treningssenteret Frisk 3, som blant annet benytter Les Mills sine opplegg som f eks BODYPUMP, BODYBALANCE og GRIT Strength.

Trening påvirker både kropp, helse og sinn på en positiv måte. Treningsprogram blir skreddersydd for hver enkelt. Vi legger stor vekt på personlig utvikling og skadeforebygging. Du lærer mye om kosthold/ernæring, treningslære og restitusjon. Hverdagen din består av allsidig styrke- og utholdenhetstrening.

Linja drives i samarbeid med treningssenteret Frisk 3 i Mosjøen. Gjennom vårt samarbeid med Frisk 3 får du også tilbud om å delta på div. kompetansegivende kurs. Senteret har ernæringsfysiologer, fysioterapeuter, personlige trenere og instruktører og driver egen bedriftshelsetjeneste.  Som elev på Fitness Puls PT får du tilgang til alle treningstilbud på treningssenteret, samt tilgang til basseng på  Kippermoen Idrettssenter. Se oppdatert timeplan på  http://frisk3.no/no/timeplan/

På Fitnesslinja har elevene det artig og  trening er gøy – det fører til større innsats og bedre resultater!

Studietur

• Idrett ALT og Fitness Puls PT har felles treningsopphold på La Santa, Lanzarote.
     Kombinasjonen sol, varme, strandliv og trening er fantastisk.
  • Ski-/spa-/alpintur til Hemavan/Tärnaby – et av Sveriges flotteste alpinanlegg
  • Tour of Helgeland, en sykkeltur du aldri glemmer.
  • Nord-Norgescruise med Hurtigruta

Felles skoletur til New York.

“Etter et år på Fitnesslinja
visste jeg hva jeg ville gjøre
resten av livet.”
Jeg ville motivere, engasjere og lære andre mennesker om hvor gøy fysisk aktivitet er.
Jeg ønsket å gjøre det med et sånt engasjement og glede som Brita og Ulf.

Nå 10 år etter, driver jeg eget treningsstudio og jobber som instruktør og personlig trener. Jeg er ambassadør for TechNutrition (best på sportsernæring i Norge) og får bruke all min tid på det jeg elsker å gjøre. En drøm har gått i oppfyllelse takket være året på Toppen.

På Toppen er ingenting umulig og denne mentaliteten tar du med deg videre i livet. På Toppen lærte jeg å ha tro på meg selv, jeg lærte at uansett hvor vanskelig en oppgave høres ut, så kan jeg klare det. Lærerne er helt utrolige, og de kommer opp med de utroligste ideene til hva vi skal trene. Du får både fysiske og psykiske utfordringer som gjør deg sterkere, gladere og gir deg en fantastisk mestringsfølelse.

Hilde Kyllo – Fitness PULS PT

sokeknapp_invertert